Soţia lui Leo Iorga, gest impresionant după moartea partenerului de viaţă: „Cei care au nevoie...”

 

În semn de dragoste pentru cel care i-a fost partener de viaţă, prieten şi cofident, soţia regretatului Leo Iorga a făcut un gest impresionant, care a strâns mii de aprecieri şi cuvinte frumoase din partea oamenilor.

Paula Iorga s-a pus în ajutorul bolnavilor, oferindu-le acestora sfaturi şi medicamente. Soţia lui Leo Iorga a declarat pentru libertatea.ro că îşi doreşte să îi ajute pe cei aflaţi în neputinţă, iar oricând cineva are nevoie de sprijinul ei să o contacteze pe pagina personală de facebook.

”Am dat sfaturi când mi s-au cerut, acum, dată fiind neferita situație, ofer și medicamente. Mă pun în slujba semenilor, să ajut cât depinde de mine. Cei care au nevoie, mă pot contacta pe pagina mea de Facebook”, a declarat soția lui Leo Iorga pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, soţia regretatului artist a mărturisit că îşi doreşte să continue toate proiectele pe care le-a avut Leo Iorga în timpul vieţii. Sfâşiată de durere, Paula Iorga a dezvăluit că în 2019 au sărbătorit „de perlă”, în cadrul unei slujbe ţinute de un preot pentru a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru toţi anii petrecuţi împreună.

”Vreau, de asemenea, să continui proiectele, planurile lui Leo, tot ce ar fi dorit el, marea mea dragoste, să ducă la bun sfârșit. Domnul a vrut ca anul acesta să nu mai avem aniversarea căsătoriei aici, pe Pământ. Ultima a fost în toamna anului trecut, nunta noastră ”de perlă”.  Atunci, preotul Frîncu Dragoș a înălțat pentru noi mulțumirea către Bunul Dumnezeu, pentru cei 30 de ani scurși de la cununia religioasă, la Spitalul ”Sf. Luca”, a povestit îndurerată Paula pentru aceeaşi sursă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest