Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns pe mâinile medicilor, de urgență, în timp ce artistul este intubat la ATI: “La câte a pătimit...”

 

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, în timp ce artistul ei se zbate între viață și moarte, din cauza infectării cu noul coronavirus! Ce s-a întâmplat cu Elena Ploieșteanu și de ce a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale?

Nelu Ploieșteanu trece prin momente critice, din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu noul coronavirus! Medicii sunt rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire ale artistului, fiind internat la Terapia Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență Florească, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns pe mâinile medicilor

Acum o nouă nenorocire s-a abătut asupra familiei Ploieșteanu. Din cauza șocului emoțional cauzat de starea gravă de sănătate în care se află soțul ei, Elena Ploieșteanu a leșinat și și-a spart capul, având nevoie de urgență de câteva fire de sutură neresorbabile.

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.”, a declarat vărul artistului, potrivit impact.ro.

Din fericire, impactul nu a fost unul grav, astfel că femeia și-a revenit rapid, lucru pe care nu îl putem spune și despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu care se află între viață și moarte.

„Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omeneşte posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai adăugat Mitriţă pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest