Soția lui Nelu Ploieșteanu dă de pământ cu medicii care s-au ocupat de artist: “Țipau la el! A fost lăsat ca un câine! L-au umilit!

 

Moartea lui Nelu Ploieșteanu a fost un eveniment șocant atât pentru familia artistului, cât și pentru cei care îl apreciau pentru talentul muzical. La câteva zile de la înmormântarea lui, fiica maestrului a anunțat că va da în judecată spitalul în care tatăl ei a fost internat, din cauza relelor tratamente la care a fost supus acesta. Și mai mult decât atât, soția artistului a dat de pământ cu medicii care trebuiau să aibă grijă de partenerul ei de viață, relatând un episod șocant la care a fost martoră în timp ce discuta la telefon cu Nelu Ploieșteanu.

Rudele lui Nelu Ploieșteanu sunt hotărâte să meargă până în pânzele albe pentru a-i face dreptate artistului care, potrivit spuselor lor, ar fi fost supus la rele tratamente de cadrele medicale din spitalul în care a fost internat.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a spus într-o emisiune TV că medicii care i-au interpretat analizele partneerului de viață au văzut că starea de sănătate a acestuia nu era deloc bună, dar cu toate astea, au fost de acord să îl externeze. Decizie care a dus ulterior la complicații care i-au fost fatale artistului.

„Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a declarat soția lui Nelu Ploieșteanu într-o emisiune tv.

Elena Ploieșteanu a continuat cu declarațiile șocante și a povestit un episod în care partenerul ei de viață a fost muștruluit de o infirmieră, din cauza unui motiv nesemnificativ. Soția lui Nelu Ploieșteanu a dezvăluit că a fost martora episodului șocant, aflându-se într-o discuție telefonică cu acesta, în timp ce cadrul medical prezenta un comportament irascibil și totalmente nepotrivit.

„O infirmieră țipa la el: <Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!>. De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am văzut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut (...) Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de COVID! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest