Soția lui Ozzy Osbourne l-a îndopat pe artist cu pastile, ca să afle dacă a înșelat-o: „Eram o femeie distrusă”

 

Soția lui Ozzy Osbourne a făcut dezvăluiri șocante despre perioada în care a aflat că artistul a înșelat-o cu hairstylistul Michelle Pugh. Sharon a mărturisit cum și-a îndopat partenerul de viață cu somnifere, pentru a-i da detalii despre aventurile pe care le are.

În urmă cu patru ani, showbiz-ul internațional era lovit ca un trăsnet de vestea că Ozzy Osbourne și-a înșelat soția cu hairstylistul. Cel mai mare șoc a fost suferit de Sharon, care disperată și pregătită pentru a face orice să cunoască adevărul, a recurs la un ultim gest în speranța că partenerul de viață îi va mărturisi că a înșelat-o.

„Eram o femeie distrusă. Mi-a trimis un e-mail ce îi era destinat unei alte femei. Apoi a luat o pastilă pentru dormit. Am adăugat încă doi în băutura lui. L-am întrebat şi a început să povestească, aşa a ieşit totul la suprafaţă”, a dezvăluit Sharon.

Soția lui Ozzy Osbourne a ținut să precizeze că din cauza disperării și suferinței, credea că singurul mod prin care ar putea cunoaște adevărul și a afla dacă soțul ei a trădat-o, ar fi prin metoda aplicată.  

Chiar dacă artistul i-a dezvăluit că a înșelat-o, însă a terminat aventura, se pare că adevărul a fost cu totul altul. La șase luni după confesare, Sharon aflând că Ozzy a mai avut alte aventuri pe care nu le menționase.

„Ozzy mi-a spus că a terminat cu această femeie şi l-am crezut. Apoi, şase luni mai târziu, am aflat că mai erau şi altele. Mai târziu, mi-a mărturisit că este dependent de sex şi a mers la reabilitare.”, a mai spus Sharon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest