Soția lui Sergiu Hanca, declarații emoționante cu doar câteva minute înainte să nască! Va deveni mamă pentru a doua oară

 

Soția lui Sergiu Hanca va deveni mămică pentru a doua oară, iar în exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea a făcut câteva declarațiii cu doar câteva minute înainte să intre în sala de operații și să nască!

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, Sergiu Hanca nu îi poate fi alături frumoasei sale soții care urmează să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al lor, din minunt în minut. Andreea Hanca a mărturisit că îi este mai greu acum, din cauza lipsei soțului, însă este sigură că toate lucrurile vor decurge așa cum va trebui și abia așteaptă să își țină fetița în brațe.

Va deveni mamă de ziua ei de naștere

Bucuria este cu atât mai mare cu cât micuța va sosi pe lume exact de ziua de naștere a mamei sale. Andreea Hanca a dezvăluit că în timp ce avea contracții și dureri și se pregătea să plece la spital, cei dragi au surprins-o cu un tort minunat cu ocazia aniversării.

„Are sens de ce a așteptat atât de mult azi sau mâine, dacă tot e ziua mea, să vină ușor. Sunt la clinică. Așteptăm bebelina să dea semne că își dorește să vină printre noi. Este protocolul spitalului ca să poți naște normal, căci altfel doctorii sunt obligați să poarte costume de astronauți.

Suntem tratate foarte bine. Mi-am făcut bagajul și nici nu am realizat că este 12 noaptea și că e ziua mea. M-am trezit cu mama cu un tort cu lumânări. E o zi chiar specială. Probabil când o să ieșim o să fim asaltate cu cadouri.

Mi-ar fi fost puțin mai ușor să știu că e aici și că îl pot vedea. Sunt emotivă din cauza momentului prin care trec.” a spus Andreea Hanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest