Soția lui Sergiu Hanca, primele declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară: „Seamănă leit cu...”

 

Soția lui Sergiu Hanca ne-a oferit primele declarații după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă de 2,7 kilograme și 50 de cm lungime.

Sergiu Hanca și Andreea au devenit părinți pentru a doua oară, în urmă cu câteva zile, iar frumoasa brunetă deja se simte mai bine. Soția fotbalistului a dezvăluit că înainte să nască, sportivul a asaltat-o cu telefoane și cu mesaje pentru a se asigura că este bine, dat fiind că este plecat în străinătate și se va întoarce abia peste câteva zile.

„Mă simt foarte bine. Sunt mai energica decât la prima naștere. O să fie și recuperarea mai rapidă decât prima oară. 2,7 kg și 50 de cm. Este o lungană și o slăbuță. Tăticul a fost mai agitat decât mine toată ziua. A sunat și medicul să ceară informații. El și-a dorit-o atât de mult încât momentul nașterii a fost foarte important.” a spus Andreea Hanca.

Cu cine seamănă micuța

Bebelușa seamănă perfect cu fratele mai mare, Zian, iar băiatul este Sergiu în miniatură. Astfel că cei doi copii au moștenit trăsăturile fotbalistului, spre supărarea Andreei, care și-ar fi dorit ca cea mică să îi semene.

„Seamănă leit cu Zian. Amândoi seamănă cu tati. Momentan ne bucurăm de ea și îl așteptăm pe Sergiu acasă. La o săptămână de viață va veni cu Cupa Poloniei.” a mai spus soția lui Sergiu Hanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest