Soția lui Tom Hanks a povestit calvarul prin care a trecut în lupta cu COVID-19: „A fost greu de suportat”

 

La începutul pandemiei de coronavirus, Tom Hanks și soția sa au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cei doi au trecut prin clipe de coșmar, mai ales că încă nu se cunoșteau destul date despre virusul care a pus pe pauză întreaga planetă. Acum, la luni bune după ce s-au vindecat, Rita Wilson a făcut noi dezvăluiri despre calvarul pe care l-au suportat în lupta cu noul coronavirus.

Soția lui Tom Hanks a mărturisit că atât ea, cât și actorul, au avut primele simptome cu mult înainte ca purtarea măștilor să fie obligatorii. Cei doi se aflau în Australia, în momentul infectării, fără să aibă acces la ultimele informații despre ce se întâmplă în lume, astfel că infectarea i-a luat prin surprindere.

„Asta se întâmpla înainte să știm că trebuie să purtăm măști sau alte chestii de genul. Nimeni nu vorbea despre asta, așa că n-a devenit realitate decât 10 zile mai târziu. Noi am luat-o, iar pentru unii oameni simptomele au fost mai severe, pentru alții mai puțin severe, dar pentru noi n-a fost deloc ușor”, a declarat Rita Wilson, potrivit popculture.com.

Partenera actorului de la Hollywood a dezvăluit că primele simptome au fost unele specifice răcelii. Ulterior, după ce au fost spitalizați, au început să conștientizeze că se confruntă cu ceva mai grav decât o simplă gripă.

„Prima oară am crezut că am doar febră, dar au urmat frisoanele, care au fost îngrozitoare, plus că corpul meu mă durea îngrozitor, mult mai rău decât de la o gripă. Apoi, am fost spitalizați. Ne-a fost monitorizată temperatura, ne-au fost monitorizate organele și ne-au fost făcute analize de sânge. Am început să fim îngrijorați și să realizăm că era mai grav decât credeam”, a continuat Wilson.

Rita Wilson a mai adăugat că a manifestat și alte simptome, precum pierderea mirosului și a gustului, simptome care ulterior au fost adăugate pe cele specifice infectării cu noul coronavirus.

„Am avut niște dureri de cap îngrozitor de greu de suportat. Am avut grețuri, îmi pierdusem simțul gustului și al mirosului. În acel moment, nu se știa că acestea sunt simptome de COVID. Abia peste încă o săptămână i-am spus doctorului meu că mi-am pierdut simțurile și l-am întrebat dacă este normal. Acesta a răspuns că de curând a început să primească rapoarte cum că și acestea ar fi simptome”, a mai precizat soția actorului.

Acum, la câteva luni distanță de calvarul prin care au trecut, Tom Hanks și Rita Wilson se simt foarte bine, însă sunt extrem de precauți în ceea ce privește modul în care se protejează de virusul de temut și îi îndeamnă și pe ceilalți să fie la fel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest