Soţia lui Vali Vijelie, scandal cu amanta manelistului: "Eu sunt unica!"

 

Încurcate sunt căile iubirii, iar uneori imprevizibile! După ce amanta artistului a mărturisit că ar fi fost prima nevastă a lui Vali Vijelie, soția artistului neagră toate aceste lucruri și susține că ea a fost singura cu acte.

Carmen, soția lui Vali Vijelie, susține că în acea perioadă soțul ei locuia cu Mioara, cu mama băiețelului lui și susține că singura femeie cu care a fost căsătorită cu acte este ea.

''Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă. Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!'', a declarat soția lui Vali Vijelie, în exclusivitate la Antena Stars.

Soția lui Vali Vijelie susține că amanta știa că artistul este căsătorit cu ea, însă nu ar fi deranjat-o acest lucru. Carmen a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că după ce ar fi aflat de ei nu ar mai fi continuat să mai iasă împreună.

''Da, este adevărat! Era căsătorită cu domnul acela de la Giurgiu, iar ea trăia cu soțul meu. Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat. Vali era căsătorit cu mine, știa foarte bine asta și că avem și doi copii, și cu toate acestea, nu a împiediat-o absolut nimic să trăiască cu el. Și încă ceva, nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții.

Am aflat la un moment dat. Nu știu cât a durat relația lor, după ce eu am aflat, nu cred că a mai continuat. Eu asta nu înțeleg, de ce s-a apucat să vorbească despre ceva care s-a întâmplat acum 30 de ani?! Să vadă și copiii mei, și fata ei?! Oricum nu s-a întâmplat cum a spus ea. Ea a spus ce i-a convenit, să iasă bine!

Văd că are niște pierderi de memorie, să spună tot! Probabil, ca orice mamă la 14 ani nu prea îți doresc să facă asta copilul. Dacă nu ai reușit în viață până la vârsta asta, care spre 50 de ani, și nu a reușit să se facă cunoscută te-a pus acum la vârsta asta să ieși în față că te-a luat pe tine Vali Vijelie la 14 ani?! Mi se pare penibil! Nu am discutat ( n.r. copiii), soțul meu este la mare, suntem la spectacol, copiii sunt acasă.'', a declarat soția lui Vali Vijelie, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest