Soțul actriței înecate Naya Rivera s-a cuplat și s-a mutat cu sora acesteia, la nici trei luni după înmormântare

 

La aproape trei luni, după ce Naya Rivera a fost găsită moartă, în lacul unde dispăruse în timpul unei plimbări cu barca alături de fiul ei, o altă bombă a lovit showbiz-ul internațional. Se pare că fostul soț al actriței și sora acesteia s-au cuplat și s-au mutat împreună!

Potrivit apropiaților familiei Rivera, fostul soț al actriței din Glee și tatăl copilului acesteia, Ryan Dorsey, s-a mutat împreună cu sora mai mică a fost soții, Nickayla. Motivul invocat de cei doi ar fi faptul că vor să îl crească pe fiul rămas fără mamă.

Lucrurile devin și mai suspecte, cu atât mai mult cu cât Ryan și fosta sa cumnată au fost surprinși în repetate rânduri extrem de apropiați, ba chiar și ținându-se de mână, de paparazzii.

După ce a fost pusă la zid pentru relația pe care o are cu fostul soț al surorii sale decedate, Nickalya Rivera a reacționat cu o postare pe instagram în care a menționat că nu îi pasă deloc de gura lumii, pentru ea fiind prioritară creșterea și educația nepoțelului ei, Josey care a rămas fără mamă.

Reamintim că Naya Rivera a fost găsită moartă, în Lacul Piru, o locație din California renumită pentru înecurile și disparițiile bizare. Actrița și fiul său plecaseră într-o plimbare cu barca. Micuțul le-a spus polițiștilor că a văzut cum mama lui a dispărut sub apă și nu a mai revenit, iar principala teorie a fost cea conformă căreia băiețelul ar fi căzut în apă, iar Rivera ar fi sărit după el pentru a-l salva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest