Soțul Andreei Tonciu a răbufnit! Ce i-a interzis vedetei: „Eram într-un live cu cineva…”

 

Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, ce i-a interzis soțul să mai facă. E scandal mare în familie.

 

Din momentul în care și-a făcut cont pe TikTok, viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical. Vedeta se simte excelent pe rețeaua de socializare, dar nu și familia acesteia, care s-a arătat deranjată de preocupările din ultima vreme ale focoasei brunete. Ea mai are o singură partizană, pe fetița ei.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Andreea Tonciu a povestit: „În ultima perioadă am înnebunit de-a dreptul. Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva. Tot TikTok-ul este plin cu vocea mea. Eu de ce să nu am așa ceva. Mai fac niște meciuri, îmi place să mă amuz, să tip, și au sărit în capul meu. Da lăsați-mă, domne, în pace că fac ce vreau. Când sunt singură acasă fac Tiktok, când vine cineva acasă închid live-ul.”

 

Nu doar soțul vedetei s-a arătat nemulțumit de noile preocupări ale acesteia, ci și sora ei. Micuța Rebecca este singura care este de partea mamei, dorind chiar să apară în live-urile acesteia: „Eram într-un live cu cineva, și el mă suna continuu, mi se bloca și live-ul, îmi dădea mesaje. Nu i-am zis, dar a aflat. Nu mai are ce să zică acum, am Tiktok, pot să fac live, postări, fac ce vreau pe Tiktok. Toată familia Tonciu cu toată familia Niculescu sunt împreună și au sărit pe mine. Singura care mă susține este fata mea, Rebecca, care vrea și ea să apăra".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest