Soţul Corneliei Catanga, detalii cutremurătoare despre infarctul artistei: „A avut o premoniţie” VIDEO

 

Soţul Corneliei Catanga a oferit detalii despre starea de sănătate a cântăreţei. Aurel Pădureanu a mărturisit că a anticipat infarctul soţiei sale.

Partenerul de viaţă al artistei a declarat că medicii i-au montat un stent, iar la momentul actual starea de sănătate este stabilă. Cornelia Catanga a suferit un infarct în cursul zilei de duminică, în timp ce se afla cu fiul ei în oraş, motiv pentru care a fost internată de urgenţă, într-un spital din Capitală.

"Aseară am plecat în oraș, nu prea s-a simțit bine, dar tot a vrut să iasă. M-a sunat băiatul că a avut o premoniție că i se întâmplă ceva. Noi am avut o mare problemă, acum trei ani de zile, am pierdut casa la bancă și a intrat într-o depresie totală. La noi în țară au început marii artiști să nu mai fie apreciați, acum o lună de zile am cântat cu mari intervenții la un festival. Ni s-a spus că vom primi banii peste trei luni.

Ne-am hotărât să plecăm din România, nu se poate trăi aici, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Medicii au spus că e bine, așteaptă, o mai țin trei zile la Terapie Intensivă. Am avut o premoniție, am crezut că se va întâmpla ceva, am și visat urât.", ne-a declarat soţul Corneliei Catanga. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest