Soțul Corneliei Catanga, primele declarații despre despărțirea de artistă: „Nu știu ce a pățit”

 

O nouă despărțire zguduie din temelii showbiz-ul autohton! Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Cornelia Catanga a aruncat bomba și a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu Aurel Pădureanu, chiar din luna aprilie. Contactat de reporterii Antena Stars, soțul artistei ne-a oferit detalii despre separare și despre cum se desfășoară relația lor la ora actuală.   

Deși a dezvăluit că ea și Aurel Pădureanu nu mai sunt împreună, interpreta de muzică lăutărească nu a dorit să spună și motivul despărțirii. Soțul Corneliei Catanga a confirmat că între ei doi există o ruptură, însă nu se aștepta ca partenera sa de viață să abordeze acest subiect în public, dat fiind ca întotdeauna și-au rezolvat problemele în familiei.

„Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm regulile în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarații. Normal că este adevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni maturi”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”.

Aurel Pădureanu ne-a povestit ca a existat o discuție mai aprinsă între el și Cornelia Catanga care a dus la deteriorarea relației, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii. Mai mult decât atât, soțul artistei a mărturisit că regretă tot ce s-a întâmplat și consideră că partenera lui de viață s-a grăbit anunțând că nu mai sunt împreună, încă locuind în aceeași casă, dar la etaje separate.

„A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc, spicuiesc înainte să scot un cuvânt, asta e. (...) Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți. Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul... vedem despre ce este vorba”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest