Soţul Cristinei Spătar, dărâmat după gratii: "Voia să măture şi să spele wc-urile la arest!"

 
+2 click pentru
galerie

Dezvăluiri uluitoare din închisoare despre soţul Cristinei Spătar! Celebrul interlop Dan Cioară, care i-a fost coleg de celulă lui Alin Ionescu, a povestit momentele cumplite prin care a trecut soţul artistei.

Este o adevărată dramă a unui milionar şi nu sunt doar vorbe în vânt. E realitatea cruntă dezvăluită de un coleg de celulă al lui Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar. Plângea ca un copil şi intrase în pământ de ruşine. Nu ştia de ce toate i se întâmplă doar lui.

"Era distrus, nu am mai văzut pe cineva atât de dărâmat. Că se simțea vinovat, că era deprimat, nu știu de ce, dar el voia să măture, să spele wc-urile la arest", a declarat Dan Cioară, pentru Spynews.ro.

Alin Ionescu a petrecut patru luni în spatele gratiilor, acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. Conform spuselor lui Dan Cioară, soţul artistei era extrem de afectat de situaţia în care se afla. Nici Cristina nu se simţea prea bine acasă, acolo unde trebuia să îşi continue cariera, dar să aibă grijă şi de copii. Totul de una singură.

Urmăriţi declaraţiile Cristinei Rus în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest