Soțul Danei Roba, arestat preventiv după atacul violent asupra vedetei!

 

Soțul Danei Roba, agresorul care a mutilat-o pe vedetă, a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrați ca urmare a incidentului șocant care a avut loc cu doar o zi în urmă. Dana Roba a suferit răni grave în urma atacului și se află în stare critică la spital.

Atacul brutal asupra Danei Roba a avut loc după ce soțul ei a folosit un ciocan împotriva acesteia. Vedeta a fost transportată de urgență la spital, unde încă se află sub supravegherea atentă a medicilor. Ca urmare a acțiunilor violente ale soțului, magistrații au decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel, individul va rămâne în închisoare până la începutul lunii iulie.

În prezent, Dana Roba se luptă pentru viața ei după ce a fost atacată cu brutalitate de soțul ei cu un ciocan. Incidentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de termenul final în procesul de divorț. Cei doi se pregăteau să pună capăt oficial căsniciei lor, însă totul a fost perturbat de acest eveniment tragic.

Cu starea sa critică și urmările grave ale agresiunii suferite, magistrații au hotărât arestarea preventivă a soțului Danei Roba pentru 30 de zile. Bărbatul va afla în luna iulie dacă va rămâne în detenție, când va avea loc un nou termen. Între timp, sora vedetei a făcut declarații îngrijorătoare despre starea Danei Roba și a solicitat sprijinul și rugăciunile oamenilor pentru recuperarea ei.

”Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a declarat Lidia Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest