Soţul Gabrielei Cristea doarme cu pistolul la cap! De ce anume se teme Tavi Clonda şi cum şi-a blindat casa

 
+2 click pentru
galerie

Când vine vorba de protecţia casei şi a familiei sale, Tavi Clonda este întotdeauna în alertă. Artistul a susţinut că nu este deloc uşor să fii tată de două fete şi să ai o soţie atât de frumoasă, aşa că şi-a luat măsurile de precauţie, în caz de vreodată, se iveşte ceva negativ.

Soţul Gabriele Cristea are o pasiune ascunsă, mai precis pentru armen, iar acum am aflat şi noi de ea. În cadrul emisiunii XNS, Gabriela Cristea a povestit despre incidentul care a avut loc cu numai o săptămână înainte să devină mamă pentru a doua oară şi chiar a doua zi când s-au mutat la casă.

„Tavi e pasionat de arme, când l-am luat, așa l-am luat. Cu o săptămână înainte să o nasc pe Victoria, tocmai ne activase fiorma de pază...a început să urle alarma. Tavi s-a ridicat din pat, a luat pistolul și conform regulamentului, îl armează și iese: stai, că trag! Eram plecați, avem camere de luat vederi în tot perimetrul casei și sună alarma și se uită Tavi pe camere, apare omul de la firma de pază și verifică perimetrul. Suntem protejați din toate punctele de vedere, plecăm în vacanțe liniștiți. Nu poți să fii nebun și să tragi în cineva! Eu nu am voie să folosesc pistolul lui, că e înregistrat” a spus Gabriela Cristea, la „Xtra Night Show”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest