Soțul lui Nico a trăit sub teroare, ani de zile, din cauza geloziei extreme a artistei: “A înghițit foarte multe”

 
+2 click pentru
galerie

Pe lângă faptul căse numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, Nico are și unul dintre cele mai solide mariaje din lumea mondenă. Cântăreața este căsătorită cu Laurențiu Matei, de mai bine de 25 de ani, dar asta nu înseamnă că de-a lungul timpului, nu au întâmpinat obstacole care le-au amenințat relația. Iar unul dintre ele este chiar gelozia artistei.

Nico a făcut dezvăluiri incredibile din interiorul căsniciei cu Laurențiu Matei și a vorbit cu subiect și predicat de “boala” care i-a chinuit pe amândoi o bună bucată de timp. Dacă primul mariaj al artistei a fost sortit eșecului din cauza geloziilor fostului soț, cântăreața i-a aplicat exact același tratament actualului partener.

„După ce am divorţat, am devenit şi eu geloasă. Dacă primul meu soţ era el gelos, apoi, cu Laurenţiu, am devenit eu geloasă. Foarte geloasă. El nu mi-a dat niciun motiv, dar eu îmi făceam filme. Îmi imaginam tot felul de lucruri”, a explicat Nico.

Nico a povestit că timp de ani de zile a fost consumată de gândul că soțul ei ar putea-o înșela, motiv pentru care episoadele de gelozie erau nelipsite din relația lor. Lucrurile s-au calmat, abia în 2003, fiind anul în care a devenit cunoscută.

„La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a mai spus Nico, la o emisiune TV.

În ciuda tuturor tratamentelor asupritoare pe care i le-a aplicat soțului său, Laurențiu Matei a dat dovadă de foarte multa răbdare, fiind și ingredientul principal care le-a salvat mariajul.

“E mai liniștit, mai cal, mai ponderat. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Dar și când îi sar acul, imediat stăm drepți.” a mai mărturisit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest