Soțul Mădălinei Manole, gest șocant la mormântul artistei: „A avut nesimțirea să arunce...”

 

S-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, după ce a decis să își pună capăt zilelor din cauza unei depresii crunte cu care se confrunta. La un deceniu de la trecerea în neființă, soțul artistei a trecut la mormântul celei cu care are un copil și a făcut un gest care a șocat pe toată lumea!

Un admirator de-al artistei a publicat pe contul său de socializare un mesaj în care a descris cu lux de amănunte gestul șocant pe care l-a facut soțul Mădălinei Manole. Bărbatul susține că Petru Mircea, odată ajuns în fața locului unde soția sa este înmormântată, a aruncat ghiveciul de flori pe care i l-a pus tatăl său, Ion Manole.

„În sfârșit Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole a binevoit să treacă pe la Mădălina, însă a avut nesimțirea să arunce la gunoi un ghiveci pus la mormântul Mădălinei de către cineva care o apreciază încă pe Mădălina( adică tatăl ei)”, se arată în postare.

Gestul a fost taxat dur de admiratorul artistei care i-a bătut obrazul pentru modul în care s-a comportat în fața mormântului soției sale. Mai mult de atât, bărbatul a făcut și aluzie la averea pe care a moștenit-o de pe urma artistei.

“Nu toată lumea a primit moștenire averea Mădălinei Manole. Rușine!”, a mai scris el.

Tatăl Mădălinei Manole și-a văzut nepotul doar în ziare

Din cauza relației defectuoase cu ginerele, Ion Manole nu și-a mai văzut nepotul de care îi este foarte dor: ”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. - azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <<Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?>>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune.”, a declarat tatăl artistei pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest