Soțul mezzosopranei de la Iași, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a bătut soția până a umplut-o de sânge!

 

Toată lumea își pune întrebări despre ce s-a întâmplat, de fapt, în casa mezzosopranei din Iași. Cum s-a ajuns într-o asemenea situație și de ce a fost lăsată să agonizeze timp de opt ore. Iar în timp ce gurile rele lansează fel și fel de ipoteze șocante, soțul artistei reacționează. Și nu doar atât! Apropiații rup tăcerea, iar autoritațile vorbesc!

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași a declarat că pacienta a ajuns la spital în stare foarte gravă. Mai mult decât atât, mezzosopranei i-a fost pus și un diagnostic. „De ieri până astăzi, situația este staționară gravă cu prognostic grav. A venit cu politraumatism. Este în stare gravă, că prognosticul este destul de rezervat, că a fost operată și are leziuni.” a spus Mircea Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași pentru Antena Stars.

Apropiații Mariei Macsim Nicoară au început să vorbească și fac declarații șocante! Se fac acuzații grave la adresa soțului! Mai mult decât atât, ies la iveală detalii neașteptate despre căsnicia cuplului. Prietenii susțin că a fost o relație cu probleme, iar cei doi se gândeau chiar și la un divorț.

Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei în comă, a răspuns tuturor acuzațiilor care i s-au adus, după ce sotia sa a intrat în spital, în stare gravă:

„Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent. Nu aveam niciun motiv să fiu gelos. Nu au existat niciodată certuri pe această temă. Nu au niciun fundament toate aceste suspiciuni.”, a explicat pianistul, pentru BZI.

Gurile rele continuă să scoată la iveală detalii incredibile. Toată lumea își pune întrebări despre reacția șocantă pe care a avut-o soțul atunci când a găsit-o pe artistă căzută. Ce s-a întâmplat în casă este încă un mister.

„În momentul în care a căzut, eu nu am văzut. A fost și Poliția și le-am explicat. Le-am arătat de unde a căzut. Am găsit și niște urme de vomă pe perete, la etajul 1. Înainte de a cădea pe scări, cred că a vomitat. A vomitat pe perete înainte de a cădea și ulterior pe covor, acolo unde a căzut. A coborât cu o farfurie de mâncare în mână. Bănuiala mea este că a căzut pe covor, nu pe scările alea nenorocite. Dacă cădea pe scări, farfuria se spărgea automată.” a mai spus Codrin Nicoară.

Multe întrebări, puține răspunsuri. Poliția anchetează, iar lumea se întreabă de ce Codrin Nicoară și-a lăsat soția să agonizeze într-o baltă de sânge. Și de ce nimeni nu s-a interesat de starea artistei după ce aceasta a ajuns la spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest