Soțul Nicoletei Delinescu a murit în brațele ei: „Așa a fost predestinat”/ VIDEO

 

Deși este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, nu mulți sunt cei care cunosc drama prin care a trecut Nicoleta Delinescu. Artista și-a pierdut soțul subit, iar ultima suflare și-a dat-o chiar în brațele ei.

Ceea ce trebuia să fie o simplă zi petrecută în casă, s-a dovedit a fi cea mai mare tragedie pe care a avut-o de suportat. În cadrul unui interviu pentru „Acces Direct”, Nicoleta Delinescu a povestit cum în timpul mesei de prânz, când soțul ei a trebuit să meargă până la baie, a făcut infarct și a murit în brațele ei.

„Soțul meu mi-a murit la mine în brațe. Cel mai frumos moment a fost nunta. S-a întâmplat acasă, eram la masă. Venise de la firmă, luam masa de prânz. A mers la baie și când am văzut că nu mai vine... momentul ăla a fost când a murit la mine în brațe și așa a rămas. Așa a fost predestinat ca el să moară la mine în brațe”, a spus vedeta la „Acces Direct”.

Renumita artistă a dezvăluit că a suferit enorm după pierderea suferită, mergând în fiecare zi la cimitir seară de seară, timp de un an: „Perioada aia eram prezentă acolo, mergeam și stăteam în cimitir nopțile, așa simțeam. La un an de zile a apărut tatăl copilului meu care m-a ajutat să depășesc această perioadă”, a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest