Spală-te pe faţă cu apă minerală! Vei rămâne uluit de ce se va întâmpla cu pielea ta

 

Curăţarea tenului este un pas important pentru sănătatea şi frumuseţea pielii. Drept urmare, este indicat să te speli pe faţă dimineaţa şi seara, după care să foloseşti o loţiune tonică şi o cremă hidratantă.

Dar ce ar fi dacă în loc de apa de la robinet, ai folosi apă minerală pentru spălarea tenului? Ei bine, merită să încerci pentru că vei fi uluit de ce se va întâmpla cu pielea ta. 

Această metodă este folosită mai ales în rândul femeilor de origine japoneză, cunoscute pentru preocuparea lor de a avea un aspect cât mai tânăr și un ten de invidiat, conform site-ului secretele.com.

Iată ce trebuie să faci! 

După ce ți-ai curățat fața cu apa de la robinet, clăteşte-o cu apă minerală carbogazoasă. Asta îți va da senzația de strângere a pielii, iar bulele vor acționa că o exfoliere blândă. Porii vor fi curățați, iar apa va da celulelor oxigenul necesar. Rezultatul final va fi o piele catifelată, netedă și fermă. 

Atenție! Nu abuza de acest tratament şi nu îl pune în aplicare în fiecare zi, întrucât poate provocă iritații. Este indicat să îți cureți tenul cu apă minerală de cel mult două ori pe săptămână.

Apa minerală se poate folosi și că demachiant. Înmoaie o dischetă din bumbac în apă minerală și folosește-o pentru a-ți curăţa tenul. Vei rămâne surprinsă de eficienţa acestui procedeu!

Foto: Hepta, secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest