Speak, alertat de oamenii legii, după ce locuința lui a intrat în vizorul hoților! „Nu vreți să știți prin ce trec eu” VIDEO

 

După relaxarea măsurilor de siguranță, locuințelor multor vedete au fost sparte de hoți, în timp ce se aflau în propriile case. În aceeași situație sunt și vecinii lui Speak, iar din teama de a proteja comunitatea, oamenii legii s-au prezentat la poarta artistului pentru a-l avertiza să fie atent.

Speak și Ștefania au dat apartamentul îngust pe o vilă cu un balcon superb și cu o curte generoasă, însă ultimele evenimente din cartierul în care s-au mutat le perturbă liniștea. Artistul a povestit că a fost luat prin surprindere de polițiștii care s-au prezentat în fața ușii lui, întrebându-l dacă îi funcționează sistemul de alarmă și camerele video.

”Stând dimineață la cafea, pe la 9 dimineața era, a venit o mașină in fața casei: Poliția. <<Vă merg aceste camere?>> Da, am fost înștințat de poliție că au fost sparte foarte multe case, undeva la 6 am reținut eu. Problema este că ne-au adus la cunoștință că trebuie să fim foarte atenți, să ne pornim alarmele, să ne pornim camerele (...) pentru că două case s-au spart cu oamenii chiar în casă.” a povestit Speak, explicând motivul apariției poliției.

Pățania a fost povestită în cadrul vlog-ului său, unde a continuat într-o notă umoristică și le-a transmis un mesaj celor care au de gând să îi încalce teritoriul.

"Dacă cumva vă gândiți să veniți la noi acasă, acum poate vede vreun hoț, să ne spargeți locuința, eu zic că veți avea o surpriză foarte neplăcută. Și anume, nu avem foarte multe lucruri de valoare, adică puți să luați televizorul și banda de alergat, care este prea grea să o luați. Doar că cea mai neplăcută surpriză este faptul că nu știți de ce o să dați în acea casă. Deci, vă rog eu, să nu încercați treaba asta pentru că e groasă. Plus tot sistemul de securitate, plus toți băieții care vin, adică o să fie haos. Deci, evitați casa noastră pentru că e rău. Dacă intrați acolo e leopardul în casă, avem și un leu dosit undeva” a spus Speak pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest