Speak, dezvăluiri despre nunta cu Ștefania! Când va avea loc marele eveniment: „Ne apucăm de organizare”

 

Unul dintre cele mai frumoase momente care au avut loc în competiția Asia Express a fost cererea în căsătorie a lui Speak pentru Ștefania. După toate experiențele trăite pe „Drumul Comorilor”, artistul și-a dat seama că iubita sa este, într-adevăr, femeia alături de care vrea să trăiască toată viață.

După ce momentul a fost difuzat pe micile ecrane, marți, pe data de 14 aprilie, pe buzele tuturor a stat întrebarea: „Când vor face nunta”. Astfel că, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Speak a dezvăluit câteva detalii despre marele eveniment.

Din cauza contextului actual, Speak și Ștefania nu au putut stabili o dată a nunții, dar din spusele sale, nunta va avea loc cât mai repede posibil, după ridicarea stării de urgență. Mai mult de atât, artistul a mărturisit că cea care se va ocupa, în totalitate, de organizarea momentului va fi chiar Ștefania, dat fiind că este mai atentă la detalii.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe  ea să organizeze”, a declarat artistul în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Prima reacție a Ștefaniei după ce a fost cerută în casătorie

În cadrul unor filmulețe postate pe contul său de socializare, imediat după difuzarea momentului cererii în căsătorie, Ștefania a mărturisit că a fost, de departe, cea mai frumoasă experiență trăită atât în Asia Express, cât și în toată viața sa. Iar pentru că emoțiile au fost extrem de puternice la revederea momentului, artista a izbucnit în lacrimi, în fața admiratorilor săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest