Speak, marcat de experiența trăită în Asia Express! A avut nevoie de terapie! „Revenirea a fost foarte grea”

 
+2 click pentru
galerie

Asia Express este una dintre cele mai dure competiții difuzate pe micile ecrane din România, lucru pe care Speak și Ștefania au simțit-o pe propria piele! Cei doi formează una dintre cele mai puternice echipe care au pornit pe „Drumul Comorilor”, pentru a câștiga marele premiu, dar cu toate acestea, experiența trăită în Asia i-a lăsat cu sechele pe care le-au resimțit abia la întoarcerea în țară.

Pe tot parcursul competiției, Speak și Ștefania au dat dovadă de foarte multă ambiție, răbdare și perseverență, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâmpinat în misiuni și jocuri pentru amuletă.

Odată ajunși pe meleagurile natale, cei doi amorezi s-au confruntat cu câteva probleme. Atât cântărețului, cât și iubitei lui le-a fost greu să reintre în ritmul vieții pe care o aveau înainte de plecarea în Asia. Motiv pentru care, timp de două săptămâni nu au putut ieși din casă.

„Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Speak în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Iar din teama ca lucrurile să nu evolueze într-o direcție greșită, Ștefania a apelat la terapie, fără să stea pe gânduri, chiar dacă partenerul de viață nici nu a luat în considerare acest lucru.

„A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu. Am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a spus Ștefania.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest