Speak și Ștefania, amănunte picante din intimitate! Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

 

Dragostea lor rezistă și în situații critice! Doi dintre cei mai cunoscuți artiști din România și-au sărbătorit iubirea în urmă cu puțin timp. Speak și Ștefania au împlinit trei ani de relație, ani cu bune și cu rele, iar noi avem toate detaliile despre cum a început povestea lor de dragoste, cât și cine a fost cel care a făcut primul pas.

Gurile rele nu le dădeau prea multe șanse lui Speak și “Șoarecului”. Cine ar fi crezut că frumoasa șatenă se va transforma total alături de partener. Ștefania a ajuns o super vedetă iubită de public și chiar cu primul loc în trending cu piesa “Aleg să iert”.

Cei doi amorezi au fost invitați, în urmă cu ceva timp, în platoul emisiunii moderate de Mihai Morar de la Antena Stars, unde au oferit amănunte de la începutul relației lor. Speak a dezvăluit că Ștefania este singura femeie alături de care s-a simțit vreodată în largul lui, iar ăsta reprezintă unul dintre motivele fericirii în cuplu.

“Cred că ăsta este cel mai bun atuu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni și pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerul. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum.” a spus Speak.

Cât despre primul pas... chiar dacă în ciuda atitudinii dezinvolte pe scenă, Speak este un bărbat timid care întotdeauna a așteptat ca prima mișcare să o facă partenera. Dar iată că în relația cu Ștefania, lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel.

“Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. Ci s-a întâmplat. Sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat.” a spus Ștefania.

De ce îi spune “Șoarec”

Iar pentru că dintre întrebările principale adresate de telespectatorii emisiunii “Asia Express” era legată de apelativul pe care îl folosește Speak pentru Ștefania, cântărețul a elucidat misterul. “Îi zic “șoarec” pentru că e mică și așa mi se zicea și mie când eram mic.”

Participarea în cadrul celei mai dure competiții difuzată, în România, “Asia Express” a fost benefică relației lor. Tensiunile și toate trăirile le-au facut relația și mai puternică, cu toate că Speak a cam fost dus cu forța în acest show. Dar perioada dificilă a trecut, iar cei doi au sărbătorit, recent, deja trei ani de relație și se simt mai fericiți ca niciodată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest