Speak şi Ştefania, experienţa din Asia Express le-a pus capac! „Am încercat nişte maţe la grătar”

 

Speak şi Ştefania formează una din echipele care au plecat pe „Drumul Comorilor”, în cea mai dură emisiune – Asia Express. Chiar dacă au părăsit ţara cu zâmbetul pe buze şi entuziasmaţi de tot ce urma să li se întâmple, iată că lucrurile nu mai stau deloc așa.

Iubita lui Speak a fost cea care a mărturisit încă de la bun început, ca este sigură că nimic nu va fi cum se va aştepta şi a avut dreptate. Dar cu toate acestea, cei doi amorezi se bucură la maximum de tot ce întâmpină, de la obstacole, până la jocurile pentru amuletă!

“În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak.

Unul dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă o reprezintă cazarea. Speak şi Ştefania au parte de un drum anevoios în competiţie, iar odată cu lăsarea serii, lucrurile se complică. După o zi plină, în care sunt extenuaţi, singurul lucru pe care şi-l doresc este acela de a se odihni... dacă au unde.

“Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi.

Când vine vorba de mâncare, Speak şi Ştefania nu au foarte mari pretenţii. Comparativ cu Mario Fresh şi Alex Velea, cei doi s-au adaptat destul de repede „regimului” alimentar pe care îl au filipinezii, desigur, cu mici excepţii. “Mâncarea lor e bună, am încercat niște mațe la grătar, dar nu am putut nici măcar să gustam sângele…au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”. au completat Speak şi Ştefania. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest