Speak și Ștefania, pagubă de zeci de mii de euro în Asia Express: „Mi-am pierdut nervii”

 
+2 click pentru
galerie

Speak și Ștefania au întâmpinat multe obstacole pe „Drumul Comorilor” din Asia Express. Cei doi amorezi au fost urmăriți de ghinion și au avut fel și fel de probleme în timpul competiției, care nu s-au văzuat la TV.

În cadrul vlog-ului „DE SPEAK Firu-n Patru”, dedicat reality show-ului în care au participat , Speak și Ștefania au dezvăluit detalii de care oamenii din fața micilor ecrane nu aveau habar. Artiștii au fost protagoniștii unor momente crunte pe „Drumul Comorilor”. Un episod care nu a fost difuzat a constat în faptul că Ștefaniei i-a fost rău o zi întreagă după ce a băut apă dintr-o fântână din Filipine, dar cu toate acestea, a trebuit să meargă înainte. Însă „piesa de rezistență” a fost paguba de mii de euro pe care a făcut-o echipa formată din cei doi, în aventura lor pe tărâmul asiatic.

 „Era frig și ploua și dacă îmi aduceu bine aminte, am stricat o cameră. Lampa de la o cameră. Și îi ziceam lui Marius (n.r.- operatorul). Eu numai la asta mă gândeam. Cât costă camera asta, cât costă. 50.000 de euro. Am aruncat pe geam 50.000 de euro. Pfai, mă gândeam numai la asta. (…)Eu aici mi-am pierdut nervii. Au fost momente în emisiunea asta când o uram pe Alexandra (n.r. –reportera lor din Asia Expres). O uram. Primul moment în care am urât-o din inimă pe Alexandra. Când m-am pus, jos, căutam o cazare și i-am zis: Bă, nu găsim, nu mai pot, am căutat două ore, nu avem cum,  vreau să dorm pe stradă. Și Alexandra era așa, cu fața dreaptă, nemiloasă, pe telefon, s-a uitat la mine și a zis o să găsiți. După plânsetele alea, zic, nu pot să cred, voi sunteți degeaba aici lângă noi, putem muri. Credeam că o să ne duceți voi la un hotel" a mărtusit Speak în emisiunea  online a artistului „DE SPEAK Firu-n Patru'.

Mai mult de atât, Speak și Ștefania au mărturisit și faptul că au pierdut stația cu ajutorul căreia puteau asculta mesajele Ginei Pistol. Device care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de euro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest