Speak, speriat de criza de nervi făcută de Ștefania la Asia Express! „Nu îmi place”

 

Ștefania și Speak formează una din echipele finaliste care au pornit pe Drumul Comorilor, pentru a câștiga marele premiu al competiției Asia Express. Și așa cum era de așteptat, ultimele misiuni vor fi din ce în ce mai grele, pentru a putea pune mâna pe comoara supremă a emisiunii. Iar Ștefania a simțit asta pe pielea ei, în ediția de duminică seară.

În ediția 33 din sezonul al treilea al emisiunii „Asia Express”, echipele formate din Sorin Bontea - Răzvan Fodor, Speak - Ștefania, Cătălin și Adda au participat la ultima amuletă din cadrul competiției. Misiunea a constat în învârtirea unui titirez timp de 20 de secunde, iar din cauza stresului și oboselii acumulate, Ștefania a făcut o criză de nervi în fața tuturor, atunci când vedea că nu poate duce misiunea la bun sfârșit.

„Titirezul a fost întotdeauna o jucărie care a făcut parte din cultura chineză încă de acum 4.000 de ani. Dar în acest orășel taiwanez acest joc s-a transformat într-un adevărat sport. Luați câte un titirez și încercați să-l faceți să se învârtă pe tăvițele speciale din lemn cel puțin 20 de secunde. După ce ați reușit amândoi să faceți asta, vă putețiț continua drumul urmărind indicațiile din plocul pe care îl veți primi”, a anunțat prezentatoarea tv, potrivit a1.ro.

Momentul culminant al crizei de nervi a fost atunci când cele două echipe trebuiau să folosească un titirez uriaș pe care să îl învârtă cel puțin 20 de secunde. Așa cum a putut, Stefania a încercat să facă față misiunii pentru a trece cu bine peste probă și pentru a continua jocul. Și în ciuda tuturor încercărilor de a o calma făcute de Speak, artista a răbufnit: „E urât și prost. Nu îmi place, nu o să reușesc. Nu am crezut că mi se întâmplă așa ceva. Nu vreau să plec acasă”, a spus nervoasă Ștefania.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest