Speranţa moare ultima, doar că la Becali a murit devreme! De ce nu este posibilă eliberarea latifundiarului de Sărbători

 
+2 click pentru
galerie

Speranţa moare ultima, doar că la Becali a murit devreme. Latifundiarul nu părăseşte închisoarea de Sărbători. Cum aşa?!

E simplu, milionarul şi-a pus speranţele în scrisoarea trimisă Preşedintelui. Doar că epistola nu a ajuns şi nici nu va ajunge la Cotroceni.

Gigi Becali va fi singur de Crăciun şi de Anul Nou. A sperat să obţină trei zile libere. S-ar fi mulţumit şi cu o oră, dar, nu a fost să fie. Becali o să împodobească bradul după gratii. Scrisoarea salvatoare către Traian Băsescu s-a pierdut undeva pe drum.

"Asta nu ţine de domnul preşedinte, ţine de penitenciar. Cu domnul preşedinte are legătură numai dacă cere graţiere. Dacă i-a scris preşedintelui şi a ajuns la un consilier, acesta a trimis-o înapoi”, spune consilierul prezidenţial, Adrian Rădulescu.

O minune care să-i facă pe şefii penitenciarului să-i acorde permisie, asta a aşteptat Gigi Becali. Nu de alta, dar procedura e complicată. Plus că pot pleca doar deţinuţii care au ceva important de făcut. Acum, depinde dacă vizita colindătorilor, la reşedinţa latifundiarului, e de interes naţional.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest