Sporturile extreme, pasiuni costisitoare pentru vedete

 

Credeaţi că vedetele noastre aruncă banii doar pe haine, poşete sau maşini scumpe? Unele celebrităţi au o pasiune pentru sporturile extreme, dar bagă mâna şi foarte adânc în buzunar pentru asta.

Fie că este vorba despre snowboard, motor sau paraşută, vedetele noastre au încercat cel puţin o dată în viaţă senzaţiile tari. În timp ce unii s-au liniştit după ce au gustat din adrenalină, alţii au devenit dependenţi. Una dintre vedetele dependente de sporturi extreme este Dj Wanda. Bruneta iubeşte iarna şi snowboarding-ul şi practică acest sport de peste 10 ani. Însă pasiunea ei costă, aşa că  Wanda a scos  peste 5000 de euro din buzunar pentru un echipament complet şi o placă de calitate.


Dacă Wanda iubeşte plăcile, Carmen Negoiţă iubeşte bicicletele. Celebra bloggeriţă are o colecţie impresionantă de biciclete. Deşi nu pare, chiar şi această pasiune este una destul de costisitoare. Preţul unei biciclete poate trece uşor de 5000 de euro, iar un echipament bun şi complet poate costa chiar şi 3000 de euro.

Una dintre împătimitele sporturilor extreme, şi persoana care nu se uită la bani atunci când vine vorba de adrenalină, este Mihaela Rădulescu. Vedeta este pasionată de snowboard, wakeboard, zborurile cu parapanta, cu paraşuta, enduro şi kitesurfing. Şi la atâtea pasiuni şi preţurile sunt pe măsură. Diva de Monaco scoate peste 50 000 de euro din buzunar atunci când vine vorba de a-şi potoli pofta de extrem.

Deşi cu toţii am crede că Dorian Popa este pasionat doar de muzică, sau de bodybuilding, artistul este şi adeptul sporturilor extreme. Cântăreţul are ca pasiuni zborurile cu paraşuta, dar şi sporturile de apă. Pentru a se distra în aer sau pe apă, Dorian scoate din buzunar peste 15 000 de euro. Eeee, dar aşa e când eşti vedetă, nu te uiţi la bani atunci când vine vorba de a-ţi satisface dorinţele.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest