Spun că s-au împăcat, dar un gest i-a trădat! Oana Roman, încă supărată pe Marius Elisei?

 

Au lăsat problemele deoparte, iar acum curge lapte şi miere. Oana Roman şi Marius Elisei au fost prezenţi în cadrul unui eveniment monden, acolo unde au fost descusuţi de reporterii Antena Stars. Vă spunem doar atât: la una dintre întrebări... reacţia Oanei a fost de milioane.

Sunt împreună, se iubesc şi... se complimentează? Marius Elisei a fost întrebat de reporteri cum o complimentează pe soţia lui, iar el a pasat întrebarea la Oana:  "Cum? Spune! Mă întrebi pe mine? Întreab-o pe ea că eu îi spun ei".

Oana nu a întârziat să răspundă şi a spus hotărâtă: "Azi nu mi-a zis nimic". Păi, dacă Marius nu-şi complimentează soţia atunci... altcineva o va face! "M-a complimentat azi cineva la coafor, dar nu mi-a fost suficient", a explicat Oana.

Ehe... soţul Oanei nu trebuie să se culce pe-o ureche. Hair-styliştii nu ezită să-i adreseze Oanei cuvinte care mai de care mai "dulci".

 "Mi-a zis că sunt foarte frumoasă şi că arăt foarte bine şi că nu m-a văzut de mult arătând aşa de bine", a povestit Oana. Aici, Marius s-a dat de gol şi a încercat să îşi cureţe imaginea: "Cine, ce-a spus... i-am dat eu sms ca şi ne-am înţeles"

Oana Roman şi Marius Elisei
Oana este fiica fostului Premier al României, Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei, cu care are o fiică, pe nume Isabella.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest