Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce partener ți se potrivește!

 

Alegerea partenerului potrivit, cu care să-ți petreci tot restul vieții, poate fi un lucru foarte dificil. Iată câteva caracteristici ale fiecărei zodii, după care te vei putea ghida în alegerea persoanei iubite.

Berbec: - Cine te va face să râzi până la lacrimi, îți va cuceri inima cu siguranță, deoarece umorul aproape că-ți vindecă orice rană.

Taur: - Ești foarte isteț! De aceea, ai nevoie de cineva care să te provoace, care să te facă să vrei mai mult, să lupți pentru mai mult, să dovedești ce poți.

Gemeni: - Vrei pe cineva care să-ți aprecieze eforturile pe care le depui pentru a realiza un anumit lucru, care să te observe.

Rac: - Persoana potrivită va înțelege că-ți vei dori momente de singurătate pentru a gândi, pentru a vorbi cu tine însuți. Nu te va judeca pentru asta.

Leu: - Trebuie să te aprecieze pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce ar vrea el/ea ca tu să devii. Atunci când îți este alături, o face pentru că adoră atât partea ta bună, cât și lucrurile mai puțin frumoase.

Fecioară: - Vrei pe cineva romantic, care să-și dea seama că gesturile mici, simbolice contează mult mai mult decât cele mărețe.

Balanță: - Cel care îți va oferi iubire necondiționată și în care îți vei pune toată încrederea, fără să ai nicio urmă de îndoială, este omul potrivit ție.

Scorpion: - De la partener ceri loialitate completă. Este singurul lucru pe care nu ești dispus(ă) să-l negociezi.

Săgetător: - Pentru că ești foarte visător, vrei ca persoana ideală să fie mai rațională ca tine, cu picioarele pe pământ, să te poată ajuta să găsești un echilibru, dar, în același timp, care să nu te oprească.

Capricorn: - Pentru tine, romantismul are o valoare aparte. Vrei pe cineva care să aprecieze momentul în care luați cina în doi, la lumina lumânărilor.

Vărsător: - Vrei alături un bărbat sexy, puternic, care să te facă să-l dezbraci cu privirea, să te simți mândră când pășești alături de el.

Pești: - Ții mult la nucleul familiei. De aceea, ai nevoie ca el/ea să fie stâlpul tău de sprijin. Îți trebuie un om responsabil, care pune familia pe primul loc.

Sursa: egirl.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest