“Star chef” revine la Antena Stars cu cel de-al doilea sezon

 
+4 click pentru
galerie

Nicolai Tand, prezentatorul show-ului “Star Chef”, povesteşte în prima editie din acest sezon cum s-a îndrăgostit de Monica, soţia lui. Al doilea sezon al cel mai simpatic show culinar, “Star Chef”, revine la Antena Stars, din acest weekend, de la ora 12.00.

Sâmbătă, Nicolai Tand îi face o vizită colegei lui de televiziune, Maria Simion. Prezentatoarea de la Antena Stars, alături de iubitul ei, campionul de motociclism viteză, Cătălin Cazacu, dar şi de prietenul cel mai bun, Mircea Bărbulescu, va găti într-o manieră proprie paste cu creveţi. “Maria mă inspiră şi sunt îndrăgostit până peste cap. Chiar şi când merg cu 300 de km la oră mă uit după ea în tribune”, spune campionul. Ce declaraţie îi va face Maria noului iubit, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 12.00, în prima ediţie “Star Chef” a acestui sezon.

Duminică, de la ora 12.00, Nicolai Tand va avea dublu rol in propria emisiune: prezentator al show-ului şi în …invitat. “Eu sunt o gazdă bună şi un prieten de nădejde si de aceea am invitat cu multă bucurie echipa de la la mine acasă”, spune Nicolai. Avându-i alături pe Monica soţia lui, şi pe cei doi copii, Ilona şi Iancu, vedeta de la Antena Stars a povestit că mâncarea a fost “cimentul” relaţiei dintre ei. “Prima dată am întâlnit-o pe Monica la Paris, în cafeneaua Etienne Marcel. Fiecare dintre noi venise să ia prânzul cu alţi prieteni, dar am sfârşit mâncând împreună. De atunci suntem nedespartiti”, spune Nicolai în timp ce a pus la copt o tavă cu brioşe cu morcov. La rândul ei, Monica marturiseste ca din dragoste pentru Nicolai s-a reintors in Romania dupa o perioada de 13 ani petrecuta la Paris. Pentru telespectatori si echipa de la “Star chef” ea a gătit roşii umplute după o retetă secretă.

Care sunt ingredientele misterioase, dar şi ce alte mărturisiri va mai face Nicolai despre minunata lui familie, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 12.00, la “Star Chef”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest