„Star Matinal de Weekend” are o nouă asistentă! Este extrem de cunoscută pe Instagram!

 
+3 click pentru
galerie

„Star Matinal de Weekend” şi-a mărit echipa! Matinalii Nasrin şi Andrei Ştefăcnescu au alături o nouă asistentă TV, iar blondina este de o frumuseţe rară!

Noua asistentă de la Star Matinal este o blondă focoasă, care se bucură de şansa că face parte din proiectul Antena Stars şi promite să le fure inimile tuturor, lucru pe care a început deja să îl facă! Bianca Alexandra este extrem de populară pe reţelele sociale, iar vestea că de acum încolo va fi văzută în fiecare weekend la TV, a adus numai sentimente de încântare şi fericire în inimile admiratorilor săi!

Nasrin şi Andrei Ştefănescu au primit-o pe frumoasa blondină cu braţele deschise în familia emisiunii matinale, iar anunţul a fost făcut chiar în direct de moderatoarea „Star Matinal-ului de Weekend”, Nasrin!

"Suntem într-o nouă formulă. Avem lângă noi o frumuseţe venită tocmai din Suceava. Îi spunem bun venit", Bianca, a spus Nasrin la Star Matinal de Weekend. "Bine v-am găsit", a fost reacţia Biancăi, care a păşit cu dreptul în familia Antenei Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest