Starea lui Armin Nicoară e îngrijorătoare: „Medicii mi-au spus că nu mai am voie să fac efortul de a sufla”

 

Saxofonistul a primit un verdict greu de acceptat: timp de 10 zile nu mai are voie să cânte. Artistul a trecut peste sfaturi și a oprit tratamentul recomandat de specialiști.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Armin Nicoară a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce a revenit în țară din Irlanda, acolo unde a susținut o reprezentație. Tânărul instrumentist s-a întors cu o viroză care l-a țintuit la pat și, în ciuda faptului că a stat pe perfuzii nu și-a revenit în totalitate. Specialiștii la care a apelat se tem ca valul de nisip saharian care a ajuns pe teritoriul țării noastre să nu aibă efecte nefaste asupra artistului.

 

„Mi s-a spus să stau în casă pentru că în aer este o viroză mai gravă și un nisip saharian. Medicii mi-au spus că nu mai am voie să fac efortul de a sufla. Pe fond de oboseală m-am îmbolnăvit foartetare. Am avut febră 40, am picat la pat acum zece zile. Nici acum nu sunt refăcut complet, am făcut până acum perfuzii cu antibiotic, dar din cauză că nu am mai rezistat să stau cu perfuziile în mână, am oprit tratamentul”, a mărturist Armin Nicoară, în cadrul emisiunii Star News.

 

Așadar, artistul a renunțat la perfuzii, preferând să îngurgiteze medicamentele. Pentru a reveni la o formă fizică bună, medicii i-au recomandat să nu mai depună efort. În urma unui control la plămâni, artistul a fost sfătuit de medici să nu cânte timp de o săptămână și jumate. Acesta trebuie să stea izolat, în casă, pentru că nisipul saharian i-ar putea afecta starea de sănătate

 

„Acum mai trebuie să continui cu antibiotic oral. Nu sunt refăcut complet, nu am voie să fac efort fizic. Am fost la un control de plămâni, cei de la spital mi-au spus că în jur de o săptămână jumate să încerc să nu cânt absolut deloc. Mi s-a spus să stau în casă pentru că în aer este o viroză mai gravă și un nisip saharian, iar asta ar putea să afecteze un pic mai mult problema pe care o am eu acum”, a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest