Ştefan Bănică a găsit reţeta tinereţii fără bătrâneţe! De la ce regulă nu se abate niciodată/ VIDEO

 

Ştefan Bănică Jr. este întotdeauna într-o formă de zile mari, aşa că nu este de mirare de ce toată lumea se întreabă cum reuşeşte să se menţină! Artistul pare că a găsit reţeta tinereţii fără bătrâneţe, iar în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars a mărturisit cum reuşeşte să arate incredibile, dar şi care este regula de la care nu se abate niciodată.

Pentru Ştefan Bănică Jr. vârsta este un simplu număr! Şi p-asta nu o spunem doar noi, ci milioanele de admiratori care îl apreciază şi îi fredonează cântecele. Chiar dacă are 52 de ani, marele artist arată incredibil! Extrem de carismatic şi întotdeauna cu zâmbetul pe buze, cântăreţul a reuşit să frângă inima multor femei.

Ştefan Bănică Jr. a dezvăluit că secretul unui tonus de invidiat constă în starea pozitivă pe care o ai. Artistul a mărturisit că nu simte vârsta pe care o are în buletin, datorită copilului care este încă viu în interiorul lui.

”Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, a declarat Ștefan Bănică Jr, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest