Ştefan Bănică Jr., începutul legendei: "Am cântat fără să mă gândesc ca la o profesie"

 
+2 click pentru
galerie

A scos până acum 15 albume şi a dat sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit, iar fanii sunt în delir de fiecare dată când îşi face apariţia pe scenă. El este un veritabil rockstar... este Ştefan Bănică Jr.!

"Muzica, pentru mine, n-a fost neapărat adică, nu m-am gândit niciodată să fac o meserie din treaba asta! Eu am ţinut-o morţiş să mă fac actor. Şi, chiar dacă mi-a plăcut muzica de mic copil şi am avut muzică în casă- tata cânta, maică-mea are ureche muzicală, unchiul meu, fratele mamei mele, un mare amator de muzică şi asculta numai muzică bună, avea magnetofon pe vremea aia, cu benzi, nici nu apăruse casetofonul. După ce am început primele filme, impactul la pubilc a fost atât de mare, încât aveam spectacole peste tot în ţară, unde veneau mii şi mii de oameni", a spus Ştefan Bănică.

Nu are niciun regret

Drumul până sus în top n-a fost mereu uşor. Au existat momente în care a fost pe punctul să renunţe. Dar n-a făcut-o, iar acum n-are niciun regret.

"O singură dată cred că mi s-a întâmplat asta, când mă pregăteam pentru teatru şi mă pregătea marele actor Petrică Gheorghiu şi tocmai, ca să mă aducă cu picioarele pe pământ, aveam 15-16 ani şi deja făcusem un film şi ca să nu mi se urce la cap, mi-a dat cât a putut, ca să mă aducă pe drumul cel bun şi îmi venea să fac orice, numai să nu mă mai duc la actorie, dar a fost o chestie care m-a şinut o zi! Or fi regrete, dar eu încerc să trăiesc în prezent! Ce a fost a fost, oricum nu se mai întoarce! Important e ce este acum, clipa şi atunci regretele nu îmi folosesc la absolut nimic! Pot doar să învăţ din greşelile pe care le-am făcut, prostul greşeşte în acelaşi fel, omul care vrea să evolueze măcar greşeşte diferit! Ştii, ca musca care se dă cu capul de geam şi când a ieşit nu se mai bucură de libertate", a declarat Ştefan Bănică Jr.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest