Ștefan Bănică Jr, sfâșiat de durere! S-au împlinit 25 de ani de la moartea tatălui său: „A fost un model”

 

Astăzi se împlinește jumătate de veac de când Ștefan Bănică Senior a trecut în neființă. În memoria lui, fiul său, Ștefan Bănică Jr a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare. Artistul a făcut mărturisiri emoționante despre cel care i-a fost părinte, model, cel mai dur critic, dar și cel mai aprig susținător.

Ștefan Bănică Jr. deși rareori își exprimă emoțiile în public când vine vorba de subiecte sensibile din interiorul tatălui său, de data aceasta a ales să facă o excepție și să scrie în memoria părintelui său care nu îi mai este alături de un sfert de secol.

Deși au trecut 25 de ani de la moartea marelui actor, fiul său este îndurerat de pierderea tatălui său și a transmis un mesaj prin care a dat de înțeles că își doreste ca noile generații să îl cunoască pe părintele său prin intermediul materialelor vechi, dar mai ales, să îl asculte și să realizeze ce a însemnat pentru toată lumea.

”Astazi se implinesc 25 de ani de la plecarea tatalui meu, marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ. Tatăl meu a însemnat, pentru mine, un model. M-a influențat în alegerea profesiei. Apoi am învățat și am „furat”, așa cum se spune în meseria noastră, tot ce ține de implicare, seriozitate, devotament, de timing, urmărindu-l cum joacă. A fost un om vesel, cu dragoste imensă pentru oameni și pentru viață. Îmi doresc ca prin acest material dedicat lui, pe care l-am realizat acum 25 de ani, dupa ce a plecat dintre noi, generațiile noi să-l cunoască mai bine, iar ceilalți să se bucure încă o dată văzându-l și ascultându-l.”, a scris Ștefan Bănică Jr. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest