Ștefan Bănică și fiul lui, moment de senzație la „Chefi la Cuțite”! Cum s-au descurcat cei doi/ VIDEO

 

Ștefan Bănică și fiul lui, Radu, au făcut împreună un moment de senzație, de „music-hall”, așa cum ar zice artistul, în cadrul emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”. Pentru câteva ore, cei doi au înlocuit scena cu blatul de bucătărie pe care și-au pregătit preparatul cu care au sperat să îi impresioneze pe cei trei chefi.

Luni seară, Ștefan Bănică și fiul său și-au demonstrat talentul în bucătărie. Bine, ce e drept, vedeta serii a fost mai mult Radu, artistul mărturisind că este expert doar în pregătirea unui singur preparat: omleta, pe când fiul lui știe să gătească precum un adevărat bucătar.

„Ce spune șeful/ cheful e lege. Mai sunt și eu prezent și fac câte ceva, dar el este bucătarul”, s-a amuzat Ștefan Bănică.

Radu a dezvăluit că mama lui a fost cea care l-a inițiat în arta culinară, de la o vârstă destul de fragedă. Iar treptat, gătitul s-a transformat într-un hobby de care se bucură și cei din jurul lui, inclusiv tatăl său, care i-a lăudat talentul din bucătărie.  

Odată ajunși în fața celor trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, “Puiul portocaliu” cu garnitură de orez a primit foarte multe aprecieri, mai ales din partea lui chef Florin care a mărturisit că a fost cel mai bun pui pe care l-a gustat de-a lungul competiției.

„Bucătăria este mișto când o gătești acasă. Ca meserie este foarte grea”, i-a spus chef Sorin Bontea lui Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest