Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva, dezvăluiri din viaţa de familie! Ce planuri au pentru băieţelul lor VIDEO

 

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Băieţelul lor a împlinit sase luni, iar cei doi părinţi nu-şi mai încap în piele de fericire. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au recunoscut că au făcut multe nopţi albe şi au avut o grămadă de temeri legate de cel mic, dar totodată ne-au spus şi ce planuri au pentru băieţelul lor.

Au trecut şase luni de când Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva au devenit fericiţii parinţi ai unui băieţel minunat. Frumoasa mămică a mărturisit că este extrem de împlinită şi că nu îşi imagina niciodată că rolul de mămică o poate face să îşi schimbe atât de mult viziunea de viaţă. Mai mult de atât, artista a dezvăluit că micuţul dă deja semne că o să aibă talent muzical, la cum cântă prin casă.

„Sunt lucruri pe care nu le pot exrpima în cuvinte. O fericire şi o bucurie şi o împlinire. Este un copil foarte bun, foarte simpatic. Mi-am dorit să aibă charm şi să aibă umor. Eu am râs foarte mult în sarcina. Şi are un râs colorat. Îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că se va face fotbalist, dar se pare că nu. E tot timpul vesel. Are umor. Toată lumea se distrează în jurul lui.” a spus Lavinia Pârva, în cadrul interviului, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Chiar dacă nu a trecut mult timp de când a devenit mămică, Lavinia Pîrva arată mai bine ca niciodată. Cântăreaţa a revenit rapid la silueta care a consacrat-o, dar cu toate astea încă nu este mulţumită pe deplin. Artista vrea să mai scape de patru kilograme, pentru a ajunge la greutatea ideală, dar cu toate acestea, este mândră de reusitele sale.

„Mai am de dat câteva kilograme, dar sunt mulţumită. 4 kilograme tot mai trebuie să dau jos, dar având în vedere ca bebele a împlinit 6 luni, sunt în grafic.” a completat Lavinia Pîrva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest