Ștefan Floroaica a lăsat sportul de performanță pentru actorie: „Urma să concurez la campionatele mondiale”

 

Actorul principal din LIA, noul serial de la Antena 1, a făcut o serie de dezvăluiri incitante. El a povestit cum a fost selectat și de ce a făcut acest pas!

 

Ștefan Floroaica joacă rolul principal în LIA, noua producție lansată la Antena 1. Înainte să intre în industria cinematografiei, proaspătul actor avea înainte o carieră sportivă ce se anunța promițătoare. El s-a antrenat mai bine de un an pentru a participa la Mondialele de jiu jitsu. Oportunitatea care i s-a ivit i-a dat însă planurile și viața peste cap. De ce a ezitat, fără să mai stea o clipă pe gânduri, să îmbrățișeze cariera de actor!

 

Ștefan Floroaia a explicat, în exclusivitate pentru Antena Stars, ce l-a determinat să renunțe la cariera sportivă, ce se anunța promițătoare, pentru a intra în actorie. Mai ales că se antrenase o perioadă îndelungată pentru a participa la un turneu mondial, alături de cei mai buni practicanți de jiu-jitsu. Actorul care joacă rolul principal în serialul LIA a povestit pentru Antena Stars că acesta a fost visul său din copilărie, iar oportunitatea pe care a primit-o i-a schimbat radical viața. Practic, a fost vorba de un simplu telefon, apoi de o probă de casting pe care a trecut-o cu brio!

 

”Trecerea a fost bruscă, pentru că eu mă pregăteam pentru un campionat mondial de jiu jitsu, pentru că de un an și jumătate practic acest sport și urma să concurez la campionatele mondiale și mi-a sunat telefonul. Evident că am zis da, nu am ezitat deloc, pentru că treaba asta este un vis din copilărie, deci practic m-a sunat visul meu din copilărie. Am răspuns evident, da. Am lăsat pregătirea pentru acel campionat mondial și am intrat all-in în treaba asta. Nu mai există altceva în viața mea. Am fost la casting și am luat rolul principal din prima, pentru că pentru el am fost chemat”, a declarat Ștefan Floroaica pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest