Ştefan Ungureanu, un tată care cere dreptate. Catălin Oprişan aprobă!

 

Grea. Aşa este situaţia prin care trece familia Ungureanu de când Alexandru a fost desfigurat de către colegii săi. Cu lacrimi în ochi, bărbatul cere ca bătaia încasată de fiul lui să nu rămână nepedepsită

Discuţiile în contradictoriu despre fotbal, transferuri, antrenori şi rezultate, au dat naştere unui episod de coşmar. Lupta pentru supremaţie s-a dat dincolo de stadion, chiar în faţa Liceului Mircea Eliade din Bucureşti. Alexandru, portarul echipei de juniori de la Steaua, a fost desfigurat de Mandache, colegul de clasă care ţine cu Dinamo.

Invitat în studioul "Star News", Cătălin Oprişan a declarat:

"Sunt părinte şi fără să vreau să fac pe ipocritul, acesta este "rezultatul" societăţii în care trăim. În primul rând, la televizor, în presă şi peste tot se vede numai violenţă. În al doilea rând, este meritul celor care conduc fotbalul nostru. O să spuneţi că nu are nicio legătură, însă are, atâta vreme cât dumnealor se bălăcăresc nonstop şi exarcebează această violenţă. Pe vremea noastră voiam să fim toţi Sătmăreanu sau Iordănescu, iar acum copii vor să fie Gigi Becali".
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest