Ștefania a dat tot din casă! Când și unde se va căsători cu Speak: „Invitații vor fi într-o grădină”

 

După ce Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, în Asia Express, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să afle când și unde va avea loc nunta grandioasă. Și iată că dorința le-a fost îndeplinită chiar de artistă!

Pandemia de coronavirus nu le-a dat peste cap doar concertele și spectacolele pe care le aveau programate pentru vara aceasta, dar și planurile de nuntă. Astfel că Speak și Ștefania au fost nevoiți să mai amâne puțin organizarea evenimentului pentru anul viitor.

Invitată la Observatorul de la Antena 1, Ștefania a dezvăluit că au în plan să facă nunta în cursul verii viitoare. Asta dacă, desigur, nu mai intervine nimic. Mai mult decât atât, cântăreața a mărturisit că tematica evenimentului va fi una americană, motiv pentru care își dorește să îl organizeze la un castel sau într-o grădină fancy.

Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină„, a spus Ștefania, potrivit observatornews.ro.

A ajuns la peste un milion de urmăritori în online

Participarea în Asia Express nu i-a adus doar logodna cu Speak, ci și un număr impresionant de urmăritori în mediul online. Naturalețea și frumusețea Ștefaniei au reușit să îi cucerească pe oamenii de acasă instant, astfel că artista a devenit una dintre cele mai urmărite persoane publice din țară, detronându-i pe cei mai mari influenceri din România și nu numai.

„Nu pot să îţi descriu în cuvinte sentimentul pe care l-am trăit în momentul în care am văzut că sunt locul 1. Și un loc destul de bun, foarte bun pe lume. 600, cred” a spus Ștefania pentru Observator.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest