Ștefania, noi amănunte despre nunta cu Speak! „Planurile au început deja”/ VIDEO

 

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la ora actuală, din showbiz-ul autohton. Odată cu participarea la Asia Express, cei doi au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și se respectă, astfel reușind să câștige toate aprecierile din partea oamenilor.  

După momentul cererii în căsătorie de pe „Drumul Comorilor”, toată lumea a vrut să afle cât mai multe detalii despre planificarea nunții. Iar cum pentru Ștefania dorințele fanilor săi sunt porunci, „Șoarecul” a dezvăluit în cadrul unui filmuleț pe instastory că: „planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a spus Ștefania în cadrul unui Insta Story.

Pe cine vor ca naș de cununie

Recent, surse apropiate cuplului au dezvăluit că Speak și Ștefania își doresc ca Sorin Bontea și soția sa să le fie părinți spirituali, datorită chimiei pe care au avut-o cu celebrul bucătar pe „Drumul Comorilor”, cât și longevității mariajului, considerându-l un exemplu demn de urmat, potrivit playtech.ro

„În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”, au declarant apropiați ai celor doi concurenți de la Asia Express, potrivit playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest