Stelele au călcat pe bec! Cum fac vedete ravagii pe șosele

 

Pentru că sunt tot timpul în vizorul presei, fiecare greşeală le este taxată. Mai grav e când teribilismul de care dau dovadă le pune viaţa în pericol. Şi nu numai lor, ci şi pe cea a unor oameni nevinovaţi.


Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a fost implicată într-un scandal de proporţii în vara anului 2010. După ce a sărbătorit toată noaptea în club, vedeta s-a urcat la volan şi a lovit cu maşina un paparazzo, indignată că nu-i dădea pace.


Smiley a dat-o şi el în bară, dar a avut noroc. Aflat la Mamaia pentru un concert, cântăreţul s-a cinstit cu câteva pahare, după care s-a urcat în maşina personală şi s-a întors la Bucureşti. Paparazii l-au surprins atât în momentele în care savura gurile de alcool, cât şi când a plecat cu maşina, dar poliţiştii nu l-au oprit în trafic, aşa că a scăpat fără amendă.


Şi Cristi Chivu a comis-o!
Fotbalist model, dar şi un bărbat foarte modest şi cuminte, Chivu a călcat, totuşi, pe bec, în 2006, După ce a petrecut într-un club până în zori, Chivu s-a urcat la volan şi a plecat spre casă, însă a fost oprit de oamenii legii. Fostul căpitan al Naţionalei a rămas fără permis trei luni.


Un caz mult mai grav s-a petrecut în toamna anului 2010. Atunci, unul dintre membrii formaţiei Codul Penal s-a urcat băut la volan şi a fost implicat, într-un accident în urma căruia o femeie gravidă a murit. Shobby, căci despre el este vorba, a vrut să fugă de la locul accidentului, însă nu a reuşit. Cântăreţul a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Şi a ieşit recent de după gratii.


Şi Cristina Rus a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se urca la volan după ce consumase la terasă câteva păhărele împreună cu soţul ei.


În 2009, Alina, fosta componentă a trupei A.S.I.A,. s-a distrat într-un club din Capitală şi, chiar dacă nu a dus paharul la ureche, s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Din păcate pentru ea, un echipaj de Poliţiei a oprit-o pe Calea Dorobanţi şi a lăsat-o fără permis de conducere.


Deh, aţi comis-o şi aţi tras ponoasele. Altădată să vă fie învăţare de minte!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest