Stelian Ogică, măsuri extreme din cauza coronavirusului! Cum face față izolării la domiciliu/ VIDEO

 

Stelian Ogică s-a autoizolat şi încearcă să facă faţă, cu brio, tuturor impedimentelor. S-a apucat de gătit, face mişcare aşa cum nu v-aţi fi închipuit şi apelează la fel şi fel de trucuri, pentru a-şi păstra imaginea de cuceritor.

De frica pandemiei de coronavirus, Stelian Ogică s-a autoizolat la țară și încearcă să își facă viața cât mai frumoasă, iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic. Nici de la gătit. De curând, „Spaima Loteriei” și-a pus în practică noțiunile culinare și a preparat o bunătate de fasole cu ciolan afumat de care a fost tare mândru.

Iar după o masă copioasă, parcă mai merge ceva. Și nu vorbeam de somn, ci de mișcare! Inventiv din fire, Stelian Ogică a gasit o metodă să alunge plictiseala, să rămână fit și să treacă timpul cu folos. S-a urcat pe bicicletă și a dat câteva ture prin sufragerie.

Iar din cauza faptului că toate frizeriile au fost închise, Stelian Ogică s-a trezit în fața unei situații foarte ciudate. Pentru că nu l-a găsit pe nașul său acasă, bărbatul a fost nevoit să se tundă singur. Și cum i-a ieșit, puteți vedea în imaginile de mai jos!

Și chiar dacă Stelian Ogică pare singur în izolare, bărbatul dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că este protagonistul unei frumoase povești de dragoste, pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

„Există ceva, dar o las aici. E prea frumos. E cel mai frumos sentiment al unui bărbat. Nici nu te-ai vedea un bărbat împlinit, dacă nu ai avea vreo relaţie. Când sunt vreo doi ani.... E o relaţie serioasă şi am păstrat-o cu discreţie. Sunt rezultate, înseamnă că e bine! De câte ori m-am expus public, nu a funcționat niciodată”, a spus Stelian Ogică, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest