Stelian Ogică, momente cumplite! A salvat o batrână dintr-un incendiu devastator! Imagini cutremurătoare VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Stelian Ogică a făcut un gest impresionant! Afaceristul a fost martorul unui incendiu care a înghiţit casa unei bătrâne, iar fară să stea pe gânduri, a intervenit pentru a o salva pe cea prinsăîntre flăcări. Momentele cumplite au fost toate imortalizate, iar Spynews.ro au obținut imaginile realizate chiar din centrul dezastrului.

În mijlocul zilei de miercuri, o casă a fost mistuită de flăcări. Stelian Ogică a fost martorul întregii scene, şi în ciuda faptului că primul sentiment care i-a acaparat suflarea a fost cel de panică, afaceristul nu a stat prea mult pe gânduri şi a intervenit cu promptitudine.

Stelian Ogică a fost ghidul pompierilor aflaţi la faţa locului. Acesta i-a ajutat să stingă cât mai repede incendiul, oferindu-le indicaţii la fiecare pas. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine, afaceristul dând dovadă de tărie de caracter şi de un curaj imens.

„Uite ce e aici în casă. Să nu mai fie butelie, curent, nimic. Auzi, vino pe partea asta! Vino pe partea asta! Auzi, vino, că a luat foc la casă. Vino încoace, bagă furtunul că a luat foc la casă! Vino cu furtunul aici!”, se poate auzi Stelian Ogică, pe filmare.

Stelian Ogică a oferit primele declaraţii despre momentele cumplite la care a fost părtaş. Prin intermediul unui apel telefonic, afaceristul a povestit, în direct, la „Star Magazin”,despre toate prin câte a trecut. Pentru mai multe detalii, daţi play filmuleţului de mai jos. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest