Steliana Sima, mari probleme de sănătate, din cauza infectării cu COVID-19: „Nu mă simt deloc bine. Tusea mă ucide!”

 

Steliana Sima se numără printre artiștii români care au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Interpreta de muzică populară a mărturisit pentru Antena Stars că starea ei de sănătate nu este deloc bună și chiar dacă au trecut cinci zile de când primele simptome a apărut, nimic nu pare a se îmbunătăți.

Steliana Sima trece prin momente cumplite, din cauza infectării cu COVID-19. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că și-a făcut testul dintr-o simplă întâmplare, iar atunci când a aflat că rezultatul este pozitiv, a trăit un șoc.

„Eu din conștiință am făcut un test, a început să mă mănânce nasul, mă durea urechea, dar am zis să fac un test. Mă gândeam că poate sunt asimptomatică, mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv.”, ne-a spus Steliana Sima

Steliana Sima, mari probleme de sănătate, din cauza infectării cu COVID-19:

Starea de sănătate a Stelianei Sima nu este deloc una bună. Potrivit spuselor artistei, deși i-au revenit mirosul și gustul, durerile de cap, temperatura și tusea se agravează pe zi ce trece.

„Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău. Am fost la un pas să chem salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea care mă omoară. La 37,8 am reușit să o țin sub control. Tusea este cea care mă ucide. Ai senzația de a sta să zaci, nu îmi mai trebuie nimic. Nu am avut trei zile gust și miros, acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce virusul a cotit-o iar. În mod normal ar fi trebuit ca după cinci să mă simt mai bine, dar nu mă simt. Temperatura asta îți dă și dureri de cap și transpir.”, ne-a mai spus artista.

Mai mult de atât, și soțul artistei a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, iar dacă în primă instanță credea că este asimptomatic, în urmă cu câteva zile, au apărut și la el simptomele specifice virusului.

Deși nu au mers la spital, Steliana Sima urmează un plan de tratament care i-a fost dat de medicii dintr-o secție de COVID, după ce a apelat la numărul de urgență 112.

„Nu am fost la spital. Nu m-am dus la doctor, am vorbit prin telefon la o sectie de COVID și mi-a dat o schemă de tratament și sunt în a cincea zi. Pneumologul mi-a mai dat niște pastile, iar saturația e ok, o țin sub control.”, ne-a spus interpreta de muzică populară, Steliana Sima.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest