Steliano Filip a divorțat de Bianca! Motivul despărțirii a fost dezvăluit: „Dacă s-a ajuns aici mai bine pui punct”

 

Steliano și Bianca Filip nu mai sunt un cuplu. Este oficial, astăzi cei doi au semnat actele de divorț. Într-o intervenție la Antena Stars, fosta soție a dinamovistului a mărturisit cum s-a ajuns aici.

 

Aproape patru ani, atât a durat mariajul dintre jucătorul lui Dinamo Steliano Filip și Bianca Marina. Rodul iubirii dintre cei doi este fetița Anais, în vârstă de 3 ani. Astăzi însă, cei doi au oficializat ruperea relației, semnând actele de divorț.

 

Într-o intervenție la Antena Stars, Bianca a spus că motivul care a dus la separare l-a constituit faptul că nu se mai înțelegeau, și că nu ar fi fost vorba de infidelitate, așa cum s-a speculat. Bianca a declarat că-și dorește să păstreze o relație bună cu Steliano în special pentru fetița lor.

 

''Am ales să țin asta doar între noi, dacă s-a ajuns aici, a trebuit să recunosc. Nici nu știu dacă să vorbesc despre asta, sincer. Pur și simplu, nu ne mai înțelegem și dacă nu te înțelegi și te chinui de ceva vreme și tot nu merge, mai bine pui punct. Eu așa consider. Nu s-a pus problema divorțului pentru că a fost cineva între noi. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Suntem ok doar pentru fetița noastră și sper că așa vom rămâne.”, a spus Bianca Marina, pentru Antena Stars.

 

Cei doi au spus Da în fața ofițerului stării civile în 2017, avându-I ca nași pe fotbalistul Hanca și soția sa, Andreea. Nu și-au unit vreodată destinele în fața lui Dumnezeu, având religii diferite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest