Steliano Filip a mărturisit adevărul despre cununia civilă și a vorbit despre speculațiile privind sarcina iubitei sale

 

În primul rând, Steliano Filip a confirmat că s-a căsătorit civil cu frumoasa lui parteneră. Cu toate acestea, el a dezvăluit că au făcut totul în secret, alături doar de membrii familiei. Jucătorul de fotbal a afirmat că nu a dorit să facă acest eveniment subiect de discuție în presă și a preferat să-l păstreze cât mai discret.

Cu privire la zvonurile potrivit cărora Fiviane ar fi însărcinată, Steliano Filip a negat această informație. El a explicat faptul că poza postată de ei este doar o poză artistică și că nu există niciun motiv să se creadă că partenera lui ar fi însărcinată.

„Lăsând speculațiile la o parte, Fiviane nu este însărcinată, pot spune mai mult că e doar o poză artistică”, a mărturisit celebrul jucător de fotbal, în cadrul emisiunii.

 

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Antena Stars, Steliano Filip a declarat că nu este o persoană care să țină ascunse unele lucruri de presă, însă acum a vrut ca această cununie să fie departe de ochii lumii, deoarece au făcut totul pentru ei, restrâns și doar în familie.

 

„Sincer, nu am ținut nimic secret, doar că am preferat să nu fim un subiect de discutat în presă având în vedere că sunt niște momente unice! Am făcut cununia doar în familie, implicit și fericit, nu cu noroc, ci cu binecuvântare de la Dumnezeu”, a mai spus fotbalistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest