Stephan Pelger face totul pentru mama lui grav bolnavă: ”E bine că o știu în Germania, într-un loc sigur”

 

Cunoscutul designer și-a propus să-i fie alături celei care i-a dat viață măcar o data la două săptămâni.

 

Stephan Pelger trece prin momente nu tocmai ușoare și asta pentru că mama lui este grav bolnavă. Cunoscutul designer a luat decizia ca aceasta să fie îngrijită în Germania, într-un centru medical care are toate facilitățile necesare. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a vorbit despre problema majoră cu care se confruntă în ultima perioadă. Designerul a precizat că are mare încredere că mama lui se va pune din nou pe picioare în ciuda faptului că boala de care suferă a avansat.  

 

„Din păcate, mama nu se simte mult mai bine, dar este o lupătoare și este o femeie care sunt convins că va reuși din toate punctele de vedere. Cancerul a evoluat și acum am început o terapie specială pentru ea și cu care se simte foarte bine, ceea ce pentru mine este un lucru foarte important. Este bine că o știu în Germania, într-un loc sigur”, a spus Stephan Pelger la Antena Stars.

 

Vedeta spune că locația în care se află mama sa beneficiază de toate facilitățile, iar el și-a propus să o viziteze pe aceasta măcar o data la două săptămâni, pentru a-I fi alături și a o încuraja: „Acolo are absolut tot de la medici, are apartamentul ei, are 24 de ore din 24 asistente. Este un mit fals când vrei ca părinții tăi să trăiască bine la bătrânețe. Se aude de azil, că-ți bagi părinții la azil, dar nu, nu, este un loc unde are activități în fiecare zi, cu mers, cu sport, cu piscină. Stă într-o vilă absolut imensă, la marginea unui lac, deci despre ce vorbim. Săptămâna viitoare o voi vizita, căci acum e un pic mai liber cu zborurile. Din două în două săptămâni o voi vizita cu siguranță”, a mai spus designerul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest